Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1: Απέδρασαν με διπλό οι Θεσσαλοί...

Ο Βόλος είχε την τύχη με το μέρος του και νίκησε τον «φλύαρο» Αστέρα Τρίπολης με 1-0

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1: Απέδρασαν με διπλό οι Θεσσαλοί...

Ο Βόλος χωρίς να εντυπωσιάσει και έχοντας την τύχη με το μέρος του, κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-0 και πέτυχε το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες είχαν την μπάλα στα πόδια του στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Βόλου και δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους μετά το διπλό που πήραν κόντρα στον Παναθηναίκό. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλοί στην πρώτη τους αξιόλογη επίθεση κατάφεραν πετύχουν γκολ και με το υπέρ τους 0-1 πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 12’ η ομάδα της Θεσσαλίας έπιασε στον … ύπνο την άμυνα του Αστέρα και ο Γκλάβτσιτς βρήκε με κάθετη πάσα τον Κόσζτα στην πλάτη του Καστάνο και αυτός με πλασέ νικησε τον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα, ατομική ενέργεια και σέντρα του Κρέσπι, η μπάλα έφτασε στην αγκαλιά του Σιαμπάνη. Στο 18’ ωραία πάσα του Γκαρθία και τρομερό κατέβασμα του Μπαρτόλο, όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε τον Κορέα και κατέληξε κόρνερ. Στο 32’ σε σουτ του Κρέσπι η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Σιαμπάνη. Οι Αρκάδες στο 39’ είχαν δοκάρι σε βολίδα του Γιαμπλόνσκι.

Στην επανάληψη οι Τριπολιτσιώτες πίεσαν τον Βόλο που ήταν σε παθητικό ρόλο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 61’ μετά από κόρνερ του Παλάσιος ο Καλτσάς πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μύγας απομάκρυνε τον κίνδυνο. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 77’ οι Μάντζης και Άνταμ δεν μπόρεσαν να επωφεληθούν και η μπάλα κατέληξε στο Σιαμπάνη. Στο 96' σουτ του Φαράι από τις κόντρες η μπάλα πήγαινε προς την εστία, αλλά την έβγαλε εντυπωσιακά πάνω από τη γραμμή ο Μίλετιτς.

Η μικρογραφία

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1

Γήπεδο: «Θόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σκόρερ: Κόσζτα (12’)

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) - Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηών)

Κίτρινες: Κόζτα (31’), Άλβαρεζ (33’), Γκαρθία (43’), Γιαμπλόνσκι (49’), Σιαμπάνης (62’), Ασλανίδης (86’)

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος-Γκαρθία (77’ Μάντζης), Αλάγκμπε (46’ Ντελί), Καστάνιο, Άλβαρες - Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι (60’ Ρέτζιτς) - Καλτσάς, Κρεσπί (77’ Φαράι), Μπαρτόλο (59’ Παλάσιος) - Άνταμ

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης-Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς - Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς (82’ Δόσης), Κόμπα (73’ Ντε Καμπς), Άλτμαν (82’ Ασλανίδης) – Ασεχνούν (66’ Μεντιέτα), Κόσζτα (66’ Κόντε).