«Ενδιαφέρεται για Τσαντσάρεβιτς ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με Μέσα από την Αρμενία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ της Νόα Όγκνιεν Τσαντσάρεβιτς.

«Ενδιαφέρεται για Τσαντσάρεβιτς ο Ολυμπιακός»

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει κι ο Ολυμπιακός έχει ορισμένα ανοιχτά μέτωπα.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την επιστροφή του Ντάβιντ Κάρμο στο Λιμάνι, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε. Παράλληλα, δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές του UEFA Conference League ενδιαφέρονται για έναν παίκτη που συστήθηκε για τα καλά στο ελληνικό κοινό πριν από μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα Μέσα από την χώρα του Καύκασου, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όγκνιεν Τσαντσάρεβιτς. Ο τερματοφύλακας της Νόα έγινε γνωστός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο χάρη στο απίστευτο γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ από την μία περιοχή στην άλλη.

Όπως παρουσιάζει το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν συζητήσεις μετά το παιχνίδι στην OPAP Arena με τους ανθρώπους της Νόα για τον Αρμένιο γκολκίπερ. Ό,τι διαπραγματεύσεις γίνουν θα πραγματοποιηθούν μετά το δεύτερο παιχνίδι της Νόα απέναντι στην Ρουζομπέροκ για τα playoffs του UEFA Conference League.

Χάρη στην νίκη της με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Νόα είναι πολύ κοντά στο να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην επτάχρονη ιστορία της. Και χρειάζεται στον επαναληπτικό να έχει ίσως τον πιο σημαντικό της παίκτη σε αυτό το ονειρεμένο καλοκαίρι.