Η επίσημη προσέγγιση της Αλ Σαμπάμπ για τον Ποντένσε

Η Αλ Σαμπάμπ χτύπησε την πόρτα της Γουλβς για να μάθει τις απαιτήσεις της για τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Η επίσημη προσέγγιση της Αλ Σαμπάμπ για τον Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε παραμένει η μεταγραφική προτεραιότητα του Ολυμπιακού, ο ποδοσφαιριστής που περιμένει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και γίνονται τρομερές προσπάθειες για να βρεθεί η λύση με τη Γουλβς.

Η ιστορία με τους «λύκους» είναι γνωστή και δεν δείχνουν καμία διάθεση να υποκύψουν τόσο εύκολα και να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Εδώ και λίγα λεπτά, ωστόσο υπάρχει πληθώρα δημοσιευμάτων στο εξωτερικό σύμφωνα με τα οποία η Αλ Σαμπάμπ επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Οι Άραβες έχουν ήδη κάνει μία προσέγγιση στη Γουλβς προκειμένου να ενημερωθούν για τις οικονομικές της απαιτήσεις. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι Άγγλοι γι’ ακόμα μία φορά όρισαν την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή στα 10 εκατ. ευρώ.

Στα ίδια ρεπορτάζ τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Γουλβς με προορισμό την Αλ Σαμπάμπ. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι γνωστή. Θέλει να φύγει από τη Γουλβς και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Έχει σημασία, ωστόσο το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα επιβεβαίωσε γι’ ακόμα μία φορά πως παραχωρεί τον Ποντένσε έναντι 10 εκατ. ευρώ.