AEK - OΦΗ οι 11αδες: Mε Λιβάι Γκαρσία και πέντε αλλαγές οι «κιτρινόμαυροι»!

Με τον επανακάμψαντα Λιβάι Γκαρσία στο αρχικό σχήμα και πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Νόα η ΑΕΚ υποδέχεται σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση τον ΟΦΗ 

AEK - OΦΗ οι 11αδες: Mε Λιβάι Γκαρσία και πέντε αλλαγές οι «κιτρινόμαυροι»!

Mε πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς της Πέμπτης και τον αποκλεισμό από την Νόα για τον γ' προκριματικό του Conference League παρουσιάζει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Super League, κόντρα στον ΟΦΗ, ο Mατίας Αλμέιδα.

Ένα από αυτά είναι κι ο Λιβάι Γκαρσία που απουσίαζε κόντρα στους Αρμένιους και παρότι με μόνο μία προπόνηση πήρε θέση στο βασικό σχήμα.

Oι υπόλοιποι που δεν ήταν βασικοί κόντρα στην Νόα και ξεκινούν - στον «κεκλεισμένων των θυρών» αγώνα είναι οι Μουκουντί, Πινέδα, Κοϊτά, Άμραμπατ.

Έτσι στην 11αδα διαμορφώθηκε ως εξής: ο Στρακόσα είναι στην εστία, οι Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα αποτελούν την τετράδα στην άμυνα, οι Σιμάνσκι και Πινέδα είναι δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Κοϊτά και Άμραμπατ στις δύο πλευρές και τον Λιούμπισιτς πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Θεοχάρης, Μήτογλου, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λαμέλα, Τσούμπερ, Φερνάντες, Περέιρα.

Για την ομάδα τoυ Ηρακλείου, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους: Χριστογεώργο, Γκονζάλες, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη, Καραχάλιο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Νους, Ριέρα και Ισέκα.

Στον πάγκο είναι οι: Μπάουμαν, Αμπάντα, Θεοδοσουλάκης, Γιουνγκ, Χριστόπουλος, Μαρινάκης, Κουτεντάκης, Αποστολάκης και Χιμένεθ