Ολυμπιακός: Το βάθος του ρόστερ και τα ανοιχτά μέτωπα

Με ρόστερ 28 παικτών πάει για την ώρα ο Ολυμπιακός στην ερχόμενη σεζόν, θα υπάρξουν όμως προσθαφαιρέσεις.

Ολυμπιακός: Το βάθος του ρόστερ και τα ανοιχτά μέτωπα

Μεγάλο βάθος αναμένεται να έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός την ερχόμενη σεζόν, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να έχει όλες τις λύσεις ενόψει της δύσκολης χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το υπάρχον ρόστερ των «ερυθρόλευκων» αριθμεί προς ώρας 28 παίκτες, μαζί με τους τέσσερις τερματοφύλακες και τους παίκτες από την ομάδα νέων, θα υπάρξουν όμως σίγουρα αλλαγές μέχρι τη λήξη τη μεταγραφικής περιόδου.

Ο Φορτούνης και οι... άλλοι

Θέμα Φορτούνη προέκυψε χθες (12/8) το μεσημέρι, με την πληροφορία ότι μπαίνει στον «πάγο» για την ώρα η μετακίνησή του στην Αλ Καλίτζ και τη Σαουδική Αραβία, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν πήρε την απαραίτητη έγκριση από την αρμόδια επιτροπή της χώρα για την αύξηση του μπάτζετ της. Όπως σας ενημερώσαμε έγκαιρα ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση του μέχρι πρότινος αρχηγού του, όμως έχει αυτή τη στιγμή άλλες προταιρεότητες.

Συγκεκριμένα ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε που παραμένει «δέσμιος» στη Γουλβς, όπως επίσης και του Αντρέ Όρτα που νέα δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ μένει να φανεί αν θα αλλάξει το στάτους του στην Μπράγκα με την ανάληψη τεχνικής ηγεσίας από τον Κάρλος Καρβαλιάλ

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα για έναν στόπερ, αφού και ο Μεντιλίμπαρ έχει εντοπίσει την αδυναμία της ομάδας στην άμυνα από τα φιλικά. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν θα κινηθεί η ομάδα του Πειραιά για ένα αριστερό μπακ, ενώ ενδέχεται να γίνει και μία ακόμα προσθήκη στην επίθεση, ανάλογα και με την εξέλιξη στην υπόθεση Ποντένσε.

Χθες το βράδυ άλλωστε προέκυψαν πληροφορίες για την περίπτωση του Ζότα Σίλβα που βρετανικά δημοσιεύματα τον στέλνουν δανεικό στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού:

Τερματοφύλακες: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπότης

Δεξιοί μπακ: Ροντινέι, Κοστίνια

Αριστεροί μπακ: Ορτέγα, Αποστολόπουλος

Στόπερ: Ρέτσος, Άμπι, Πιρόλα, Ντόι, Μπιανκόν, Κουτσίδης

Χαφ: Έσε, Στάμενιτς, Γκαρθία, Τσικίνιο, Μουζακίτης, Μπακούλας

Μεσοεπιθετικοί: Ζέλσον, Βέλντε, Μασούρας, Μπιέλ, Παπακανέλλος

Επιθετικοί: Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας