Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει λόγος να ζοριστεί ο Ελ Κααμπί για Βόλο

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Κύπρο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζοριστεί για να παίξει βασικός στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τον Βόλο (17/8).

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει λόγος να ζοριστεί ο Ελ Κααμπί για Βόλο

Από την Δευτέρα (12/8) ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την πρεμιέρα της Super League το Σάββατο (17/8).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει διάφορα πράγματα στα τελευταία φιλικά και ειδικά στα ματς με τη Νότιγχαμ και τον Άρη Λεμεσού.

Ενδεκάδα δεν έδειξε σε κανένα από τα παιχνίδια που έδωσε τις προηγούμενες μέρες.

Ένα από τα ερωτηματικά είναι η επιλογή του Βάσκου στην κορυφή της επίθεσης.

Είναι ένα ζήτημα λοιπόν αν θα δούμε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο αρχικό σχήμα με τον Βόλο. Το γεγονός ότι πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα τον δούμε βασικό στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

Δεν είναι ακόμη έτοιμος στον απόλυτο βαθμό για να παίξει από την αρχή. Απαιτείται ιδιαίτερη διαχείριση και μέγιστη προσοχή, γιατί προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Βέβαια, η οριστική απόφαση για το αρχικό σχήμα θα ληφθεί από τον Μεντιλίμπαρ στην τελευταία προπόνηση, όμως, με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στην ενδεκάδα.