Ολυμπιακός: Για το πρώτο τους γκολ

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και ο Μπάμπης Κωστούλας βλέπουν με ξεχωριστό ενδιαφέρον το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ.

Ολυμπιακός: Για το πρώτο τους γκολ

Ο Ολυμπιακός δίνει την Πέμπτη (8/8-21.00) το μοναδικό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδό του για φέτος απέναντι στη Νότιγχαμ και το «Γ. Καραϊσκάκης» θα ζήσει γιορτινές στιγμές γιατί για πρώτη φορά ο κόσμος της ομάδας θα γιορτάσει μαζί της τις ευρωπαϊκές κούπες της περσινής σεζόν στην ιστορική έδρα της. Τα τρόπαια θα είναι εκεί και η γιορτή θα είναι ιδιαίτερη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα περιμένει από την ομάδα του να συνεχίσει το καλό πρόσωπο που έδειξε στην εκτός Ελλάδας προετοιμασία, ενώ σε ό,τι αφορά τους παίκτες θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς για τους σέντερ φορ της.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και ο Μπάμπης Κωστούλας θα επιδιώξουν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ στα φετινά φιλικά. Ο Ουκρανός διεθνής δεν έχει παίξει πολύ, αλλά το πάλεψε εναντίον της Τερνάνα και τώρα θα έχει χρόνο συμμετοχής για να ανοίξει λογαριασμό. Ο 17χρονος άσος ήταν πολύ καλός στα φιλικά που αγωνίστηκε, πίεσε ψηλά, είχε συμμετοχή σε φάσεις, δεν κατάφερε ωστόσο να σκοράρει. Κι είναι κάτι που θέλει να κάνει, θα ήταν ιδανικό μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Ο Γιάρεμτσουκ και ο Κωστούλας θα είναι μαζί με τον ακόμη ανέτοιμο Αγιούμπ Ελ Κααμπί οι φορ του ρόστερ και ο Ολυμπιακός περιμένει γκολ απ’όλους. Και σίγουρα θα τους χρειαστεί όλους.