Ολυμπιακός: Δεν πάει στην περιοδεία της Γουλβς ο Ποντένσε, ξεκαθάρισε πως θέλει να επιστρέψει

Ο Ολυμπιακός έλαβε μια ευχάριστη είδηση στο θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ ξεκαθάρισε στη Γουλβς την επιθυμία του να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ευρώπης και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να μεταβεί με την αποστολή της στις ΗΠΑ. 

Ολυμπιακός: Δεν πάει στην περιοδεία της Γουλβς ο Ποντένσε, ξεκαθάρισε πως θέλει να επιστρέψει

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να κάνει από μεριάς του ότι μπορεί για να επιστρέψει στο Μεγάλο Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, ο Ποντένσε έκανε ξεκάθαρο στη Γουλβς πως διακαής πόθος του είναι να επιστρέψει στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης. Έτσι, δεν αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της Γουλβς που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τον Ολυμπιακό ένα πιο κοντά στην επίλυση της υπόθεσης ενώ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ τονίζεται πως μετά την ανανέωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Ποντένσε.

Πέρσι ο Ποντένσε είχε μια εξαιρετική σεζόν στον Πειραιά σκοράροντας 15 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ ενώ πανηγύρισε φυσικά την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.