Η Μπάρτσα έστειλε την Εφές στον ΠΑΟ και η μεγάλη επιτυχία του Ιτούδη

Στάθηκε αλήθεια τυχερός ο Παναθηναϊκός

Η Μπάρτσα έστειλε την Εφές στον ΠΑΟ και η μεγάλη επιτυχία του Ιτούδη

Με αγωνία μέχρι το τέλος ολοκληρώθηκε λοιπόν η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας! Η Βίρτους πήγε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στη Βαρκελώνη, αλλά τελικά πήρε τη νίκη η Μπαρτσελόνα και έστειλε την Εφές στον δρόμο του Παναθηναϊκού. Σε αντίθετη περίπτωση ο ΠΑΟ θα έβρισκε μπροστά του τη Ρεάλ.

Τυχερός λένε οι περισσότεροι ο Παναθηναϊκός, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ τη «βασίλισσα» η Εφές και αναμφίβολα απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρωλίγκας. Απλά ίσως να είχε μεγαλύτερο φόβο με τη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός. Θα έχει ενδιαφέρον η κόντρα του Αταμάν με την πρώην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός θα αργήσει να μάθει τον αντίπαλό του. Θα είναι κάποια εκ των Ρεάλ, Παρί, Μπάγερν και Ερυθρού Αστέρα. Πιο επιθυμητοί είναι σίγουρα η Μπάγερν και ο Ερυθρός Αστέρας. Η χειρότερη ασφαλώς η Ρεάλ.

Από κει και πέρα, μάθαμε και ένα ακόμη ζευγάρι των πλέι οφ, αυτό της Μονακό με τη Μπαρτσελόνα. Μεγάλη κόντρα κι εδώ, με τους Μονεγάσκους του Σπανούλη να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Ιτούδης οδηγούσε την Χάποελ Τελ Αβίβ στην κατάκτηση του Eurocup! Και έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής με Ευρωλίγκα και Eurocup στο παλμαρέ του! Μια σημαντική επιτυχία για τον Ιτούδη, ο οποίος δεν δίστασε να αναλάβει τη Χάποελ σε δύσκολους καιρούς για τις ισραηλινές ομάδες και δικαιώθηκε!



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110