Προετοιμασία Ολυμπιακού: Δεν έχει νόημα να ζοριστεί ο Ελ Κααμπί με Άγιαξ και Μαλίν

ΣΙΝΤΑΜ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα προφυλαχθεί και δεν θα παίξει με τον Άγιαξ, αλλά ούτε και με τη Μαλίν.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Δεν έχει νόημα να ζοριστεί ο Ελ Κααμπί με Άγιαξ και Μαλίν

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν έχει κανένα νόημα να ζοριστεί και να παίξει στα φιλικά με τον Άγιαξ (19/7) και τη Μαλίν (20/7). Θα κάτσει για δύο-τρεις μέρες στα πιτς και θα ξαναμπεί στις προπονήσεις. Θα κάνει φυσικά κανονικά τα προγράμματα που πρέπει για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έρθει σε επαφή με αντιπάλους του και μάλιστα σε ένα τόσο δυνατό φιλικό όπως είναι αυτό με τον Άγιαξ.

Ο Μαροκινός επιθετικός θα χρειαζόταν ούτως ή άλλως λίγο παραπάνω χρόνο για να φτάσει στα επίπεδα των υπολοίπων, καθώς είχε χάσει το πρώτο (μικρό) στάδιο προετοιμασίας που είχε γίνει στον Ρέντη την περασμένη εβδομάδα.

Δεν θα του πάρει βέβαια πολύ χρόνο, Ήδη τις πρώτες του μέρες στην Ολλανδία έκανε τα πάντα για να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος υπήρχε. Χρειάστηκε όμως για παράδειγμα να κάτσει στο ξενοδοχείο για να φορτίσει τις μπαταρίες την Τετάρτη (17/7), ήρθε και ο μικροτραυματισμός του που θα τον αφήσει έξω προληπτικά από τα ματς με Άγιαξ και Μαλίν, και θα φορτσάρει από βδομάδα για να παίξει στα τελευταία δύο φιλικά επί ολλανδικού εδάφους με Αλ Καντσίγια και Ναϊμέγκεν.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός είναι ο Μπάμπης Κωστούλας, αλλά είναι σαφές ότι δεν θα παίξει βασικός σε δύο κολλητά φιλικά σε λιγότερο από 24 ώρες. Οπότε, όλο και κάποιο τρικ θα ετοιμάσει ο Μεντιλίμπαρ.