Νικολοπούλου: «Έτοιμες να διεκδικήσουμε άλλον έναν τίτλο»
Η γκαρντ του Ολυμπιακού, Αγγελική Νικολοπούλου, μίλησε για τον πρώτο τελικό της Α1 με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, την Τετάρτη (2/4, 17:45).

Αντίστροφα μετράει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό της Α1 με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, την Τετάρτη (2/4, 17:45), στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Αγγελική Νικολοπούλου, σε δηλώσεις της για το παιχνίδι, είπε:
Ολυμπιακός: Ο Γκαρθία, ο Ιμπόρα και στη μέση ο Μεντιλίμπαρ!
«Ξεκινάει μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών, που απαιτεί τη μέγιστη αποδοτικότητα και συγκέντρωσή μας. Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτά και θεωρώ, ότι είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε άλλον έναν τίτλο και να κλείσει όμορφα η φετινή χρονιά.
Το κλειδί θα είναι η καλή άμυνα στα ατού της αντίπαλης ομάδας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και να βάλουμε τα κορμιά μας και το μυαλό μας. Εύχομαι, πάνω από όλα, υγεία σε όλους όσους συμμετέχουν και να απολαύσουμε όμορφο θέαμα».
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών:
Τετάρτη (2/4, 17:45): Ολυμπιακός-Αθηναϊκός (πρώτος τελικός, κεντρική σάλα ΣΕΦ)
Κυριακή (6/4, 17:00): Αθηναϊκός-Ολυμπιακός (δεύτερος τελικός)
Τετάρτη (9/4, 17:45): Ολυμπιακός-Αθηναϊκός (τρίτος τελικός, κεντρική σάλα ΣΕΦ)
Κυριακή (13/4, 17:00): Αθηναϊκός-Ολυμπιακός (τέταρτος τελικός/εάν χρειαστεί)
Τετάρτη (16/4, 19:00): Ολυμπιακός-Αθηναϊκός (πέμπτος τελικός/εάν χρειαστεί, κεντρική σάλα ΣΕΦ)