ΑΕΚ: Μετά τους Μουκουντί, Τσιλούλη και Τσούμπερ, ούτε ο Παρέιρα πάει Κύπρο!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο. Ο νεοαποκτηθείς Ρομπέρτο Παρέιρα δεν θ' ακολουθήσει την αποστολή, όπως κι οι Τσιλούλης, Moυκουντί και Τσούμπερ.

ΑΕΚ: Μετά τους Μουκουντί, Τσιλούλη και Τσούμπερ, ούτε ο Παρέιρα πάει Κύπρο!

Για το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΚ που αναμένεται να παίξει με την ομάδα της Λευκωσίας την ερχόμενη Πέμπτη (18/7, 20.00) στο ΓΣΠ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα αφήσει στην Αθήνα τον νεοαποκτηθέντα Ρομπέρτο Περέιρα (καθώς προτιμήθηκε να συνεχίσει τις προπονήσεις στα Σπάτα για να ...προλάβει να έρθει στο επίπεδο των υπολοίπων), με την «Ένωση» να μην έχει άλλες απουσίες εκτός προγράμματος.

Συγκεκριμένα, εκτός θα μείνουν και οι Τσιλούλης και Μουκουντί - που επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από την Ολλανδία (όπου έγινε το βασικό στάδιο προετοιμασίας) κι αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στα τέλη της εβομάδας - όπως και ο Τσούμπερ που ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις, καθώς έχει έξτρα μέρες άδεια (ως τις 22/07) μετά τη συμμετοχή του στο EURO 2024 με την Ελβετία.