Καλοκαιρινό… διαγώνισμα!

Ο Παναθηναϊκός δίνει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο και όλοι στο «τριφύλλι» περιμένουν να δουν τον βαθμό προόδου στην προετοιμασία της ομάδας

Καλοκαιρινό… διαγώνισμα!

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το αποψινό (13/7, 21.00) φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Διότι θα φανεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η πρόοδος που έχει γίνει από την πλευρά του τεχνικού τιμ στη διαμόρφωση του νέου αγωνιστικού προφίλ από τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία τα έως τώρα «δείγματα γραφής» δεν είναι ενθαρρυντικά.

Στο παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Σλοβένοι διεθνείς (Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν) που είχαν υποχρεώσεις έως αργά στο Euro, όπως και ο τραυματίας Φώτης Ιωαννίδης.

Ο διεθνής φορ εξακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημά του στον ώμο και να μπορέσει να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται έχει να κάνει με το πρώτο ματς στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League στις 25 του μηνός και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο διεθνής φορ, κάτι όμως που φαντάζει δύσκολο.

Αντίθετα παρών θα είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος χαφ αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τους φίλους της ομάδας να δουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα και πως θα λειτουργήσει στη μεσαία γραμμή.

Άλλωστε θα παίξει και ο Μπακασέτας, ο οποίος έλλειψε στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές και μπροστά στο κοινό της ομάδας να δείξει σε ποιο βαθμό έχει σημειωθεί πρόοδος στην δημιουργία του νέου αγωνιστικού σχήματος, που θέλει να διαμορφώσει.

Η αλήθεια είναι πως έως τώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια ορατή βελτίωση σε σημείο, που να προβληματίζει η εικόνα της ομάδας από τη στιγμή μάλιστα που στις 25 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός έχει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του.