ΠΑΟΚ: Δύο φιλικά με Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ και Φίτεσε

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (13/7) έχει προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδια με Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ (15.00) και Φίτεσε (20.00)

ΠΑΟΚ: Δύο φιλικά με Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ και Φίτεσε

Την τελευταία του προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους έκανε σήμερα (12/7) ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες είχαν ραντεβού στο γήπεδο πρωί και απόγευμα.

Στην απογευματινή προπόνηση πήραν μέρος τόσο ο Καμαρά όσο και ο Οζντόεφ και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο ξενοδοχείο έμεινε ο Γιόνι Ότο, ο οποίος ακολούθησε θεραπευτική αγωγή. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατέστρωσε τα πλάνα του, δούλεψε σε τακτική και στημένες φάσεις, δείχνοντας τις δύο ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσει στα δύο τελευταία τεστ επί Ολλανδικού εδάφους. Στην πρώτη ενδεκάδα μετείχαν οι Κοτάρσκι, Μπάμπα, Σάστρε, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Σβαμπ, Τσιγγάρασ, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ και Μπράντον, ενώ στην δεύτερη χρησιμοποιήθηκαν οι Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Καμαρά, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Σμυρλής και Σαμάτα.

Αύριο (13/7) ο «Δικέφαλος» έχει προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδια, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές. Οι «ασπρόμαυροι» στις 3 το μεσημέρι θα παίξουν με την Ουνιόν Σεν –Ζιλουάζ στο προπονητικό κέντρο του Χορστ και στις 8 το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τη Φίτεσε στο Ντρίελ.