Ολυμπιακός: Οι Φορτούνης, Μασούρας και το ελληνικό στοιχείο

Η σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το ελληνικό στοιχείο και οι περιπτώσεις των Μασούρα, Φορτούνη.

Ολυμπιακός: Οι Φορτούνης, Μασούρας και το ελληνικό στοιχείο

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη και φυσικά πολλά θέματα θα αρχίσουν να… τρέχουν ακόμα περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα όταν θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος προπονητής έχει κάνει γνωστές τις εισηγήσεις του ενόψει της νέας σεζόν με βασικό του μέλημα την παραμονή των ποδοσφαιριστών που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Μία σημαντική παράμετρος του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού έχει να κάνει και με τους Έλληνες που θα υπάρχουν στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στον… αέρα αυτή τη στιγμή διότι τα συμβόλαια τους έχουν λήξει. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα και τον Κώστα Φορτούνη.

Είναι διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά είναι δύο Έλληνες που εκτός από το ότι είναι σημαντικοί αγωνιστικά γνωρίζουν πολύ καλά και την ομάδα. Προσθέστε σε αυτή τη λίστα και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος είχε αποκτηθεί δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον Τζολάκη και έχει ακόμα τους Πασχαλάκη, Αναγνωστόπουλο, Ρέτσο και Ντόη. Από ‘κει και πέρα είναι ένα θέμα ποια παιδιά από τον Ολυμπιακό Β’ θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα, ενώ θυμίζουμε ότι και ο Απόστολος Αποστολόπουλος υπολογίζεται από τον Μεντιλίμπαρ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και ο 63χρονος τεχνικός θεωρεί πολύ σημαντικό να υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα και έχει έναν λόγο παραπάνω να αγωνιά για Μασούρα, Φορτούνη.