ΑΕΚ: Παίρνει τον 21χρονο γκολκίπερ Γκούμα στην Ολλανδία ο Αλμέιδα

Tον 21χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Γκούμα, που έπαιζε στην Γερμανία (στη Β’ ομάδα της Γκρότιερ Φιρτ στην 4η Κατηγορία) κι έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων κλείνει για τη Β’ ομάδα η ΑΕΚ, ενώ θ' ακολουθήσει την αποστολή της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία

 

ΑΕΚ: Παίρνει τον 21χρονο γκολκίπερ Γκούμα στην Ολλανδία ο Αλμέιδα

Ενώ πολλά λέγονται για την απόκτηση τερματοφύλακα (ή και τερματοφυλάκων) στην ΑΕΚ η «Ένωση» προτίθεται να «επενδύσει» στον 21χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Γκούμα

Oι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Δημήτρη Γκούμα, τερματοφύλακα 21 ετών που έπαιζε στην Γερμανία και έχει υπάρξει και μέλος της Εθνικής Ελπίδων.

Ο ύψους 1.93μ. τερματοφύλακας παίζει εδώ και χρόνια στην Γερμανία και μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στην Γκρόιτερ Φιρτ, όπου έπαιξε 14 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα της στην 4η κατηγορία.

Ο νεαρός Λαρισαίος τερματοφύλακας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία Πλίτση, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ και ακολούθως μετέβη στη Γερμανία όπου τη σεζόν 2000-21 έπαιξε στην Κ-19 της Νυρεμβέργης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Πέρυσι μεταγράφηκε στην ανδρική ομάδα της FSV Zwickau (Tσβικάου) ομάδα της Γ’ Εθνικής, στην οποία πήρε παιχνίδια και απέκτησε σημαντικές εμπειρίες για να πάρει το 2022 μεταγραφή για την Γκρόιτερ Φιρτ. Προ μηνών δοκιμάστηκε και στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο νεαρός Γκούμας σε πρώτη φάση προορίζεται για τα παιχνίδια της ΑΕΚ Β’ στην Super League 2, ενώ αναμένεται να βρίσκεται στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και μάλιστα από την Κυριακή στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» στην Ολλανδία.