Ιωαννίδης: Οι Ιταλοί τον «στέλνουν» στη Μπολόνια, οι Πορτογάλοι τον κατηγορούν

Έντονο είναι και την Παρασκευή (21/6) το ενδιαφέρον των ιταλικών και των πορτογαλικών Μέσων για τον Φώτη Ιωαννίδη. Η συμφωνία με τη Μπολόνια και η... προτίμησή του στα χρήματα. 

Ιωαννίδης: Οι Ιταλοί τον «στέλνουν» στη Μπολόνια, οι Πορτογάλοι τον κατηγορούν

«Πρωτοσέλιδο» παραμένει σε Ιταλία και Πορτογαλία το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ της Ίπσουιτς για την απόκτησή του θέλοντας να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τους Ιταλούς από το να συνεχίζουν να τον συνδέουν με τη Μπολόνια. Συγκεκριμένα, η Corriere dello Sport αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους «ροσομπλού» και οι «πράσινοι» ζητούν περισσότερα από όσα προσέφεραν οι Άγγλοι.

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως στις αρχές της εβδομάδας ο Ιωαννίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τους ιθύνοντες της Μπολόνια στην οποία συμμετείχε και ο ατζέντης του και ενθουσιάστηκε με το πλάνο των Ιταλών.

Στην Πορτογαλία πάντως δεν έχουν πάρει θετικά τη στάση του Ιωαννίδη απέναντι στη Σπόρτινγκ. Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδό της η «Record» αναφέρει πως ο Ιωαννίδης προτιμά τα χρήματα από το project και τον κατηγορεί ότι άλλαξε γνώμη όταν μπήκαν στο «παιχνίδι» ομάδες που του προσέφεραν περισσότερα χρήματα. Εκεί αποδίδουν μάλιστα και την απόσυρση της ομάδας του Αμορίμ από τη διεκδίκησή του.