Συνάντηση του ατζέντη του Ιμπόρα με τη Λεβάντε

Ο ατζέντης του Βιθέντε Ιμπόρα συναντήθηκε με τη Λεβάντε και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του έμπειρου μέσου.

Συνάντηση του ατζέντη του Ιμπόρα με τη Λεβάντε

Από πέρσι ο Βιθέντε Ιμπόρα είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα για ένα χρόνο και στη συνέχεια θα επέστρεφε στην αγαπημένη του Λεβάντε. Η κατάκτηση του Conference League και η άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον έμπειρο χαφ.

Ο Βάσκος προπονητής θα τον ήθελε τον Ιμπόρα γι' ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του Πειραιά. Την ίδια ώρα, όμως, στη Λεβάντε θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του.

Μάλιστα ο ατζέντης του έμπειρου μέσου Φέντε Μάρκο είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Λεβάντες τον Φελίπε Μινιάμπρες. Οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιμπόρα στη Λεβάντε.

«Ο Φελίπε και εγώ είχαμε προγραμματίσει μια συνάντηση μετά το τέλος της σεζόν. Οπως κάνουμε με όλους τους συλλόγους για την αξιολόγηση των αναγκών και των καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν. Δεν ήταν μια υπόθεση για τον Ιμπόρα αποκλειστικά. Εχουμε προγραμματίσει την επόμενη εβδομάδα να αξιολογήσουμε εάν αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να συμβεί», ανέφερε ο ατζέντης του Βιθέντε Ιμπόρα. Οι Ισπανοί, πάντως το θεωρούν δεδομένο ότι ο 36χρονος μέσος θα επιστρέψει στην παλιά του ομάδα.