Ολυμπιακός: Ο Σιμεόνε θέλει τον Έσε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τον Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά οι Πειραιώτες δύσκολα θα του κάνουν τη χάρη.

Ολυμπιακός: Ο Σιμεόνε θέλει τον Έσε

Ο Σαντιάγκο Έσε έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της πορείας που έκανε η ομάδα του Πειραιά προς την κατάκτηση του Conference League.

Ο Αργεντινός παίζοντας σερί εδώ και 1,5 χρόνο αποδείχτηκε καθοριστικός για τους «ερυθρόλευκους». Οι πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα είναι λογικό να έχουν προσελκύσει και το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μία ομάδα που έχει στη λίστα της τον Σαντιάγκο Έσε. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει στο μπλοκάκι του το όνομα του Αργεντινού χαφ των Πειραιωτών, αφού έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη και θεωρεί πως είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί στην ομάδα του.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Έσε έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2028 και είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα του Πειραιά. Ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει τον βασικό του χαφ και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν έναν τόσο σημαντικό παίκτη.