Καρβαλιάλ: «Δεν παίξαμε ως Ολυμπιακός»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λαμία και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση με την ΑΕΚ.

Καρβαλιάλ: «Δεν παίξαμε ως Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Λαμία και ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του έκανε το χειρότερο παιχνίδι της από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία.

Αναλυτικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε:

Για το τι πήγε στραβά: «Συγχαρητήρια στη Λαμία γιατί κέρδισε και το άξιζε. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που παίξαμε από την ημέρα που ήρθα. Φυσικά σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε, αλλά χ4ρειάζεται να προσπαθήσε3ις και να παλέψεις. Κάτι τέτοιο δεν το κάναμε σήμερα και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για να μην επαναληφθεί».

Για το που οφείλεται αυτή η εικόνα: «Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που χάσαμε το πέναλτι η ομάδα έπεσε αρκετά. Αν είχε μπει το πέναλτι θα είχαμε μπει στο παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που το χάσαμε ήταν δύσκολο να συνέλθουμε».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι: «Είναι καλό ότι έχουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι σε λίγες ημέρες γιατί θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε αυτό που έγινε σήμερα. Θα πρέπει να δείξουμε μία αντίδραση σαν Ολυμπιακός γιατί σήμερα δεν παίξαμε ως Ολυμπιακός».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110