Έσε: «Έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα»

Ο Σαντιάγκο Έσε μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη και τόνισε πως ένιωσε πολύ άνετα στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Έσε: «Έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα»

Ο Σαντιάγκο Έσε επέστρεψε πολύ πιο γρήγορα απ' ότι αναμενόταν στη δράση, αφού έπαιξε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη με προστατευτική μάσκα. Ο Αργεντινός χαφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να σκοράρει και περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά ο Σαντιάγκο Έσε μίλησε:

Για την επιστροφή του στη δράση: Σήμερα ένιωσα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και όλη η ομάδα. Ηθελα να γυρίσω το συντομότερο δυνατόν στη δράση. Το συζήτησα με τον προπονητή και τον γιατρό. Κάναμε κάποιες δοκιμές με τη μάσκα στην προπόνηση, είδαμε ότι μπορούσα να παίξω και το δοκιμάσαμε.

Για το παιχνίδι: Ο στόχος μας ήταν να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά. Καταφέραμε να το κάνουμε σε μεγάλο βαθμό. Παρότι μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές, είμαστε ευχαριστημένοι με όλα όσα πετύχαμε.

Για την απόφαση του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό: Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, όλοι στον Ολυμπιακό με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο και έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα και ότι έχω προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό. Ο μόνος τρόπος να τους ευχαριστήσω είναι στον αγωνιστικό χώρο.