Ολυμπιακός: Ο πάντα δημιουργικός Ελ Αραμπί και οι λύσεις σε λίγο χρόνο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να δίνει λύσεις στον Ολυμπιακό έστω κι αν αγωνίζεται ελάχιστα στα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ο πάντα δημιουργικός Ελ Αραμπί και οι λύσεις σε λίγο χρόνο

Στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αγωνίστηκε μόλις για δέκα λεπτά. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχε παίξει μόλις για 11 λεπτά. Και στα δύο ματς ο Μαροκινός επιθετικός παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε πρόλαβε να δώσει ασίστ.

Πλέον έμπειρος φορ ότι κάνει το κάνει σε πολύ μικρότερο χρόνο, αφού ο Μπακαμπού είναι ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ να βάζει τον Ελ Αραμπί στο φινάλε των αγώνων. Παρόλα αυτά έστω και αυτό το λίγο που παίζει προλαβαίνει να κάνει τη δουλειά. Με τον ΟΦΗ του αρκούσαν 15 λεπτά για να πετύχει το νικητήριο γκολ.

Ο Ελ Αραμπί με την ασίστ που έδωσε στον Μπιέλ στο παιχνίδι με τη Λαμία έφτασε τις πέντε στο φετινό πρωτάθλημα. Για τον Μαροκινό αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Πάντα ήταν δημιουργικός απλά πετύχαινε πολλά γκολ και οι ασίστ έρχονταν σε δεύτερη μοίρα. Την πρώτη του χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε οχτώ ασίστ. Τη σεζόν 2020-2021 είχε επτά ασίστ και την περσινή σεζόν την τελείωσε με τέσσερις.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού κάνει τη δουλειά του όποτε του το ζητάει ο προπονητής του αν και ο ίδιος θα ήθελε να βοηθάει στο σκοράρισμα. Τουλάχιστον στις ασίστ μένει σε καλό επίπεδο και είναι σημαντικό πως ότι κάνει το κάνει προερχόμενος από τον πάγκο και για τον Μίτσελ θα είναι μία σημαντική λύση για τα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο, όμως, ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερα τελειώματα σε αρκετές περιπτώσεις και οι αριθμοί του να είναι πιο βελτιωμένοι.