Ελ Αραμπί: «Δεν βλέπαμε τον κίνδυνο να έρχεται»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ελ Αραμπί: «Δεν βλέπαμε τον κίνδυνο να έρχεται»

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στην επανάληψη δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να χάσει δύο βαθμούς. Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ο Μίτσελ τους ζήτησε στο ημίχρονο να συνεχίσουν όπως στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: Είναι αλήθεια ότι μας είπε ο προπονητής να μην αλλάξουμε τίποτα. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε, αλλά στο δεύτερο μέρος μας έλειπε η αποφασιστικότητα και να είμαστε πιο δυναμικοί. Εξεπλάγην με τον δεύτερο γκολ. Δεν βλέπαμε τον κίνδυνο να έρχεται. Χάσαμε βαθμούς που αξίζαμε να πάρουμε.

Για το ότι έδωσε ασίστ: Ο ρόλος μου είναι να σκοράρω κι αν δεν τα καταφέρνω να δίνω ασίστ. Αυτό μου έτυχε σήμερα. Πάντα βοηθάω την ομάδα. Σημασία όμως έχει να κερδίζει η ομάδα και σήμερα δεν τα καταφέραμε. Έχει πολλά ματς μπροστά και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση.

Για το Μαρόκο: Θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί για να βοηθήσω το Μαρόκο. Νομίζω ότι ήταν μία ιστορική στιγμή για την Εθνική. Είμαι περήφανος που έχω διατελέσει μέλος της ομάδας.