Ο Ελ Αραμπί και η... λατρεία για τους «Ζωσιμάδες»

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα απόψε στο δίδυμο Χάμες - Φορτούνη που έχει σοβαρές πιθανότητες να το δούμε μαζί, αλλά η διαφαινόμενη παρουσία του Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης δίνει εξίσου μία άλλη... αίγλη στο επιθετικό κομμάτι των Πειραιωτών.

Ο Ελ Αραμπί και η... λατρεία για τους «Ζωσιμάδες»

Ο Μπακαμπού δεν βρίσκει δίχτυα, ο Ελ Αραμπί μπαίνει αλλαγή και βρίσκει στην πρώτη του επαφή και όλα δείχνουν -βάσει και των χθεσινών δοκιμών που έγιναν- ότι θα πάρει αυτήν τη φορά φανέλα βασικού. Βέβαια, με τον Μίτσελ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ενδεκάδα, αλλά φαίνεται ότι ο Μαροκινός έχει το προβάδισμα έναντι του Μπακαμπού.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Ελ Αραμπί είναι ότι στις προηγούμενες τέσσερις επισκέψεις του στους «Ζωσιμάδες» έχει σκοράρει τρεις φορές!

Στο 1-1 της σεζόν 2020-21 ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Πειραιωτών, ενώ πέρσι στην κανονική διάρκεια είχε χαρίσει τη νίκη (2-1) και στα πλέι οφ είχε σκοράρει πάλι (1-1).

Πρόπερσι είχε βρεθεί στα Γιάννινα και για έναν αγώνα Κυπέλλου που έληξε 1-1, αλλά ο Ελ Αραμπί είχε μπει αλλαγή στο 75’ και δεν βρήκε δίχτυα.

Όπως και να ‘χει, η παράδοση του Μαροκινού στα Γιάννινα είναι εντυπωσιακή και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.