Ολυμπιακός: Κανονικά στον Ρέντη οι Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά για την πρώτη προπόνηση της σεζόν (pics)

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά βρέθηκαν την Τρίτη (14/6) κανονικά στον Ρέντη για την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Κανονικά στον Ρέντη οι Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά για την πρώτη προπόνηση της σεζόν (pics)

Ένα από τα θέματα που έχουν τραβήξει αρκετά τους τελευταίους μήνες, δεν είναι άλλο από την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός που ήρθε στην Ελλάδα από το Μαρόκο το βράδυ της Δευτέρας (13/6), βρέθηκε κανονικά το πρωί της Τρίτης (14/6) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την «πρώτη» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Τί δείχνει αυτή η εξέλιξη; Ότι προφανώς είναι απολύτως τυπικό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Δηλαδή να υπάρξουν οι υπογραφές και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Άλλωστε, όπως έγραφε και το «ΦΩΣ» της Τρίτης (14/6), θα έπιανε δουλειά με το που θα επέστρεφε από το Μαρόκο.

Εκτός από τον Ελ Αραμπί, στον Ρέντη ήταν και ο Ματιέ Βαλμπουενά, την παραμονή του οποίου ο Μαρτίνς είχε ζητήσει και δημοσίως με διάφορες συνεντεύξεις του.

Ο Γάλλος προ ημερών είχε δηλώσει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και πως θα καθόταν άλλον έναν χρόνο στο λιμάνι.

Τελικά ο Βαλμπουενά με τη σειρά του βρέθηκε κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λαμβάνοντας μέρος στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Παρών φυσικά ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Εν ολίγοις, αυτό που απομένει δεν είναι τίποτε άλλο από τις επίσημες ανακοινώσεις για την παραμονή των δύο άσων στον Ολυμπιακό.