Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς επιμένει με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά

Ποιοι οι λόγοι που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει θερμά να μείνουν στον Ολυμπιακό οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και η διοίκηση κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς επιμένει με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Του Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ανοιχτό το θέμα αλλά τα μηνύματα που έρχονται δείχνουν ότι θα μείνει στο κλαμπ.

Το κοινό που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές είναι την παραμονή τους έχει εισηγηθεί θερμά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει εκφραστεί και δημόσια για τους δύο παίκτες και το έχει κάνει και στις συζητήσεις με τη διοίκηση.

Μπορεί να απορεί κανείς για τους λόγους που ο Μαρτίνς επιμένει να μείνουν δύο παίκτες μεγάλοι σε ηλικία στην ομάδα και η διοίκηση από την πλευρά της κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει.

Έχει τους λόγους του ο Πέδρο Μαρτίνς που το κάνει αυτό. Πρώτα απ’ όλα η ποδοσφαιρική τους αξία δεν αμφισβητείται ακόμη και τώρα που τα χρόνια πέρασαν. Ο ένας σκοράρει για… πλάκα και ο άλλος βγάζει ασίστ με χαρακτηριστική άνεση

Εκτός από το αγωνιστικό, όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες στα αποδυτήρια του. Αμφότεροι έχουν αντίληψη του τι συμβαίνει στην ομάδα και έχουν άποψη που την εκφράζουν. Ξέρουν να κρατούν τις ισορροπίες στα δύσκολα και είναι παίκτες που τους σέβονται όλοι. Πάρα πολύ σημαντικό για τον Μαρτίνς και το γεγονός ότι δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και ούτε γκρινιάζουν για κάτι. Ο Ελ Αραμπί έχει έναν λόγο παραπάνω ότι είναι παίκτης που δεν βγάζει τραυματισμούς.