Μαντσίνι: «Στο μυαλό μας μόνο η Ευρώπη»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του έχει στο μυαλό της την έξοδο στην Ευρώπη.

Μαντσίνι: «Στο μυαλό μας μόνο η Ευρώπη»

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στη Nova και στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως οι προσωπικοί αριθμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα κι εκείνο που έχει σημασία είναι οι "κίτρινοι" να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε:

Για το τι περιμένει από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή, πλέον. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, και αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας».

Για το αν θεωρεί πως διανύει τη καλύτερη σεζόν του με τον Άρη: «Γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό για τον σύλλογο είναι να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εγώ κοιτάω να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα. Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή περίοδο, και μπορώ να δώσω το καλύτερο για την ομάδα. Να βοηθήσω τον Άρη, έως το τέλος τη σεζόν για να βρίσκεται εκεί που του αξίζει».

Για το αν πιστεύει πως το τέλος ο Άρης θα καταφέρει να βγει στην Ευρώπη: «Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό. Ποδόσφαιρο είναι, μπορούν να συμβούν τα πάντα αλλά τουλάχιστον θα είμαστε σίγουροι πως δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Αναφορικά με το αν είναι έτοιμος να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης: «Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω όπου χρειαστώ. Θα δούμε που θα είναι αυτό. Εγώ πάντως θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110