Τον ζορίζει η επαρχία, τον γλίτωσαν Ματιέ, Ελ Αραμπί

Ακόμη ένα παιχνίδι στην επαρχία ο Ολυμπιακός το έπαιξε στην κόψη του ξυραφιού και τον έσωσε ξανά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τον ζορίζει η επαρχία, τον γλίτωσαν Ματιέ, Ελ Αραμπί

Μετά και το νικηφόρο του πέρασμα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και θα μείνει στην κορυφή μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες… μάτωσαν για να περάσουν νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού και το κατάφεραν χάρη σε μία κακή εκτίμηση του Μελίσσα, την εξυπνάδα και την επιμονή του Βαλμπουενά, αλλά και το κρύο αίμα του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε λύσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού και από την άλλη έτρεμε το φυλλοκάρδι του όταν οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να ξεμυτίσουν. Στην πρώτη φάση δέχτηκε το γκολ και στο φινάλε του ματς οπισθοχώρησε για να διαφυλάξει το 1-2.

Πράγματι δεν κινδύνεψε σοβαρά από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν αισθανόταν και άνετα. Ο Ολυμπιακός έμεινε πολύ πίσω, είδε την ομάδα του Αναστασίου να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να πιέζει και να περνάει ένα δύσκολο διάστημα. Οι "ερυθρόλευκοι" υποχρεώθηκαν να γυρίσουν πίσω για να βγάλουν το ματς και η εικόνα τους δεν ήταν καλή αν και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Πάντως ο Ολυμπιακός σε όλα τα ματς της επαρχίας έχει περάσει δύσκολα και παίζει με τη φωτιά. Στη Λαμία νίκησε 2-1 με τα τελευταία λεπτά να είναι δραματικά. Από την Τρίπολη πέρασε εύκολα με 2-0 γιατί μπήκαν μαζεμένα τα γκολ και οι Αρκάδες δεν αντέδρασαν. Στα Γιάννενα νίκησε πάλι 2-1 με γκολ πάλι του Ελ Αραμπί στο 84'. Σε όλα τα ματς ζορίστηκε, αλλά τα πήρε, όμως, το θέμα είναι πως η ομάδα του Μαρτίνς παίζει στο όριο.