ΟΦΗ: Μέσα ο Ουές, εκτός ο Γρίβας - Δεν πάει στην Εθνική Ελπίδων
Ο ΟΦΗ συνέχισε σήμερα Τετάρτη την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με πρωινή προπόνηση. Ο Γρίβας έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, έμεινε εκτός και η ΠΑΕ ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν θα ακολουθήσει και την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τα παιχνίδια με Τσεχία και Σκωτία.
![ΟΦΗ: Μέσα ο Ουές, εκτός ο Γρίβας - Δεν πάει στην Εθνική Ελπίδων](https://www.fosonline.gr/media/news/2020/11/04/115307/main/weiss_nikokirakis.jpg)
Με τον Ουές να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/11) η προπόνηση της ομάδας του ΟΦΗ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Φροίξος Γρίβας έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν θα ακολουθήσει και την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τα παιχνίδια με Τσεχία και Σκωτία.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Άτυχος ο άσος του ΟΦΗ αφού κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, ωστόσο ο τραυματισμός του στερεί τη συμμετοχή.
Ο Ναμπί δεν προπονήθηκε, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Χουάν Νέιρα και Ναζαρένο Σολίς.
Ο Άντριαν Σαρντινέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Ο Φελίπε Σόουζα έκανε θεραπεία.
Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (5/11), στις 10:00.