Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκε και η δεύτερη παρτίδα της επετειακής φανέλας!

«Καπνός» έγινε σε λιγότερο από 24 ώρες και η δεύτερη παρτίδα της επετειακής φανέλας.

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκε και η δεύτερη παρτίδα της επετειακής φανέλας!

Το RED store, επίσημο κατάστημα παρουσίασης και διάθεσης των προϊόντων που φέρουν το λογότυπο του Ολυμπιακού, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους φίλους της ομάδας, πως η δεύτερη παρτίδα της επετειακής φανέλας θα ήταν διαθέσιμη από τη Μ. Τετάρτη (16/4) αποκλειστικά μέσω του @shopflix.gr.

Ωστόσο, όπως συνέβη και κατά την πρώτη παρτίδα, μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα κομμάτια. Όπως ανακοινώθηκε, αναμένεται και τρίτη παρτίδα, λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει από τους φίλους των «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση:

«Συλλεκτική επετειακή εμφάνιση Ολυμπιακού: Η αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, το σύνολο των διαθέσιμων τεμαχίων εξαντλήθηκε, με αποτέλεσμα οι επετειακές φανέλες να γίνουν SOLD OUT σε χρόνο ρεκόρ.

Η απίστευτη ανταπόκριση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το πόσο βαθιά είναι χαραγμένη η αγάπη για τον Ολυμπιακό στην καρδιά των φιλάθλων του. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή σας. Για όσους δεν πρόλαβαν, μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα έρχεται νέα παρτίδα με τη φανέλα που αγάπησαν τόσο οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110