Ηρακλής: Ψάχνει άμεσα λύση για προπονητή

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ηρακλής μετά την αποχώρηση Οφρυδόπουλου. Τα ονόματα που προκρίνονται με εμπειρία από Super League.

Ηρακλής: Ψάχνει άμεσα λύση για προπονητή

Άμεση λύση στο θέμα του προπονητή ψάχνει ο Ηρακλής που δεν έχει ξεκινήσει όπως περίμεναν όλοι στο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού σε τρεις αναμετρήσεις δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα που έφεραν την αποχώρηση Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Διακαής πόθος του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη είναι ο Μπάμπης Τεννές με τις πληροφορίες όμως να θέλουν την περίπτωσή του εξαιρετικά δύσκολη.

Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης, όμως το όνομα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν στόχος του «Γηραιού» από το καλοκαίρι, αλλά προτίμησε τα «σαλόνια» της Super League και τον Λεβαδειακό. Η παραίτησή του μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ όμως, τον έφερε και πάλι στο προσκήνιο.

Σε κάθε περίπτωση στη διοίκηση του Ηρακλή ψάχνουν άμεσα λύση, έχοντας μείνει ήδη πίσω βαθμολογικά και ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ (12/10, 15:00).