ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 2-1: Με οδηγό τον Μάντζη

Με τον Βασίλη Μάντζη να σκοράρει δις, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε 2-1 του Ηρακλή στους Ζωσιμάδες για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 2-1: Με οδηγό τον Μάντζη

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον πρώτο όμιλο της Super League 2 πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων μετά το 1-0 στην πρεμιέρα επί του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, κέρδισε 2-1 τον Ηρακλή στους Ζωσιμάδες και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στην κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και της έδειξε τον δρόμο για το τρίποντο. Αντίθετα, ο Ηρακλής συνεχίζει να παραμένει χωρίς νίκη στον θεσμό και μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ Β’ πλέον υπέστη και την παρθενική του ήττα.

Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16’ με προβολή του Μάντζη μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τα χαμόγελα ωστόσο στις τάξεις του ΠΑΣ δεν κράτησαν πολύ, αφού λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44’) ο «Γηραιός» έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσιριγώτη για το 1-1.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες φλέρταραν με την επίτευξη ενός τέρματος, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν τελικά αυτοί που τα κατάφεραν, με τον Μάντζη να πετυχαίνει στο 65’ το 2-1.

Ο Ηρακλής από την άλλη, τα είχε με... την τύχη του αφού στο 50’ από την επιθετική προσπάθεια του Κυνηγόπουλου η μπάλα σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο στο 78’. Ο ΠΑΣ διασφάλισε το υπέρ του σκορ και πήρε τελικά τη νίκη με 23-1.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Β. Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποσίνσκι, Σόρια, Λούπας (90+6′ Δούμας), Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (87′ Λέο), Αθανασίου (71′ Νικολιάς), Μάντζης (71′ Σέποβιτς).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στουρνάρας, Κιβρακίδης (86′ Καλουτσικίδης), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (79′ Χιμένεθ), Μπελμόντ (67′ Ντουκουρέ), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μιράντα), Μπερτόλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (86′ Κούστα).