Άρης: Με αρκετές απουσίες η αποστολή απέναντι στον Εθνικό

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό που θα γίνει την Τετάρτη (25/9) στο Κύπελλο Ελλάδας.

Άρης: Με αρκετές απουσίες η αποστολή απέναντι στον Εθνικό

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό (25/9, 15:00) ο Άρης στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. (25/09), στο πλαίσιο της 4ης φάσης του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Κυριαζής, Montoya, Fattore, Frydek, Juankar, Brabec, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann, Suleymanov (τραυματίες), Loren Moron, Hugo Mallo, Fran Velez, Quaison, Αγοραστός.