Τερίμ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει η ρεβάνς»

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο και τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερα γκολ.

Τερίμ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει η ρεβάνς»

Την πρώτη του ήττα στον πάγκο του Παναθηναϊκού γνώρισε ο Φατίχ Τερίμ που είδε την ομάδα του να χάνει με 2-1 από τον Ατρόμητο για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τούρκος προπονητής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε:

Ήταν η καλύτερη αρχή που είχαμε κάνει ως τώρα, βρήκαμε και το γκολ. Στο 25' με την πρώτη ευκαιρία που βρήκαν μας ισοφάρισαν. Είχαμε όλο το παιχνίδι στα χέρια μας και μετά δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Κάναμε καλό παιχνίδι και θα μπορούσε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Και το πέναλτι θα μπορούσε να έχει γίνει γκολ. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και από το πέναλτι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε και τον δεύτερο αγώνα. Είχαμε πει ότι είναι μία καλή ομάδα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.

Για τους τέσσερις που έκαναν ντεμπούτο: Ήταν ο μοναδικός αγώνας που μπορούσα να τους δω. Γι' αυτό αποφάσισα να τους βάλω σήμερα και τους τέσσερις που ήρθαν. Είμαι ευχαριστημένος απ' όλες τις μεταγραφές. Όταν θα περάσει ο χρόνος θα παίζουν και καλύτερα.