Τελικός Κυπέλλου: Η… περίεργη δοκιμή του Μαρτίνς λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ΟΑΚΑ

Οι Εμβιλά, Σεμέδο, Σωκράτης τριάδα στην άμυνα, ο Χολέμπας αντί του Ρέαμπτσιουκ και ο Χασάν στην κορυφή με τον Ελ Αραμπί  σε ρόλο εξτρέμ ήταν μία από τις τελευταίες δοκιμές του Μαρτίνς ενόψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (22/5, 21.00).

Τελικός Κυπέλλου: Η… περίεργη δοκιμή του Μαρτίνς λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ΟΑΚΑ

Λέτε να φυλάει κρυφούς άσους στο μανίκι ο Πέδρο Μαρτίνς στον Πάμπλο Γκαρσία στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ (22/5, 21.00); Λέτε να προχωρήσει σε ένα… προχωρημένο σχήμα ο Πορτογάλος τεχνικός, σε ένα σχήμα που τουλάχιστον σε επίπεδο προσώπων δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές;

Το πρωί του Σαββάτου (22/5) ο Μαρτίνς έβγαλε για προπόνηση τους παίκτες του στο γήπεδο του Ρέντη. Είναι η κλασική προπόνηση που γίνεται για να δουλέψουν κάποιες «κομπίνες» στις στατικές φάσεις.

Σε μία από τις δοκιμές λοιπόν, έδειξε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά τελικά να βάλει Χασάν και Ελ Αραμπί από την αρχή, έχοντας τον Μαροκινό έξω αριστερά όπως στην Λεωφόρο και τον Αιγύπτιο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μασούρας φυσικά βρισκόταν στην δεξιά πλευρά.

Επίσης, εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν η πρόθεσή του να αφήσει έξω τον Ρέαμπτσιουκ, περνώντας τον Χολέμπας σε ρόλο αριστερού μπακ και βάζοντας τριάδα πίσω στην άμυνα τους Εμβιλά, Σωκράτη και Σεμέδο. Άρα στα χαφ τους Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Αν ήταν μία δοκιμή που την έχει στο μυαλό του ο κόουτς ως βασική επιλογή, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σε λίγη ώρα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.