Ολυμπιακός: Τα ματς που χάνει ο Ορτέγκα και οι λύσεις

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα και ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη στο μυαλό του τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό του.

Ολυμπιακός: Τα ματς που χάνει ο Ορτέγκα και οι λύσεις

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Θεωρητικά κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει πολύ οριακά το παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου. Μοιάζει πολύ δύσκολο βέβαια να είναι διαθέσιμος ακόμα και γι’ αυτό, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός από την ημέρα που είχε έρθει στη χώρα μας δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά αυτή τη φορά υπέστη θλάση όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Το θέμα είναι ότι ο Ορτέγκα χάνει σημαντικά ματς για την ομάδα του Πειραιά όπως αυτό με τη Ρέιντζερς στο Φάληρο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ όπως προαναφέραμε με δυσκολία θα προλάβει ΑΕΚ και Στεάουα.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έβγαλε κανένα άγχος μετά το τέλος της αναμέτρησης για το πώς θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μία λύση είναι ο Κοστίνια που έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης με τη Μάλμε. Μία άλλη επιλογή είναι ο Αποστολόπουλος που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές από τον Μεντιλίμπαρ και έχει την ευκαιρία του τώρα να κερδίσει πόντους και φυσικά μία άλλη είναι ο Πιρόλα. Η τελευταία ίσως να μην έχει και πολλές πιθανότητες, διότι ναι μεν ήταν αξιοπρεπής με τη Μάλμε, αλλά δεν μπορεί να δώσει αυτά που θέλει ο Μεντιλίμπαρ από τον μπακ του.