Europa League: Στα πέναλτι «λύγισε» το ΑΠΟΕΛ, πέρασαν Λουντογκόρετς και Έλφσμποργκ

Οδυνηρός αποκλεισμός στα πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ που συνεχίζει στο Conference League. Πέρασαν στη φάση των ομίλων Λουντογκόρετς και Έλφσμποργκ.

Europa League: Στα πέναλτι «λύγισε» το ΑΠΟΕΛ, πέρασαν Λουντογκόρετς και Έλφσμποργκ

Την παράταση και τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκαν δύο από τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις για τις τελευταίες θέσεις των ομίλων του Europa League.

Στην Κύπρο το ΑΠΟΕΛ έχοντας ανατρέψει το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην ΡΦΣ βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 40' χάρη σε γκολ του Ικάουνιεκς. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75' ο Σούσιτς έφερε το ματς στα ίσια γράφοντας στο 1-1, ενώ ο Δώνης στις καθυστερήσεις του αγώνα με δικό του γκολ έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί όπου καμία καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα το ματ να οδηγηθεί στα πέναλτι. Από την άσπρη βούλα η ομάδα της Κύπρου θα σταθεί άτυχη και δύο χαμένα και επιμέρους σκορ 4-2 θα αποχαιρετίσει τη διοργάνωση του Europa League.

Στα πέναλτι κρίθηκε και το ματς της Έλφσμποργκ με τη Μόλντε με το 0-1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τους Σουηδούς να υπερασπίζονται την έδρα τους και να περνάνε στη φάση των ομίλων.

Στο άλλο ματς που άνοιξε της αυλαία των πλέι οφ για τους ομίλους του Europa League ο Λουντογκόρετς μετά το 4-0 του πρώτου ματς είχε εύκολο έργο στην έδρα της Πετροκούμπ επικρατώντας με 1-2.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των επαναληπτικών των πλέι οφ του Europa League:

ΑΠΟΕΛ-ΡΦΣ 2-1 (2-4 πεν.)

Έλφσμποργκ-Μόλντε 0-1 (4-2 πεν.)

Πετροκούμπ-Λουντογκόρετς 1-2 (1-6)

Άγιαξ-Γιαγκιλόνια (21:00)

Άντερλεχτ-Ντιναμό Μινσκ (21:00)

Μπεσίκτας-Λουγκάνο (21:00)

Στεάουα-Λιντζ (21:30)

Χαρτς-Βικτόρια Πλζεν (21:45)

Μπάτσκα Τόπολα-Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00)

Μπάνια Λούκα-Φερεντσβάρος (22:00)

Ραπίντ Βιέννης-Μπράγκα (22:00)

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ (22:00)