Μπαίνει μέσα και… γοητεύει!

Ο ενθουσιασμός της Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε. Η ιαχή «Μπάλντοκ - Μπάλντοκ» που... δόνησε το «Γ. Καραϊσκάκης».

Μπαίνει μέσα και… γοητεύει!

Τριάντα χιλιάδες Έλληνες στο γήπεδο και εκατομμύρια στις τηλεοράσεις τους είδαν χθες το καμάρι τους, την εθνική τους ομάδα, να μπαίνει στο γήπεδο και να γοητεύει.

Να κυριαρχεί, να κερδίζει παραμένοντας μόνη πρώτη και αήττητη στη μάχη του Νέισονς Λιγκ και να τους χαρίζει ωραίες στιγμές.

Και στο τέλος η ιαχή «Μπάλντοκ - Μπάλντοκ» να δονεί την ατμόσφαιρα και να φτάνει μέχρι εκεί ψηλά όπου βρίσκεται ο χαμογελαστός «Τζόρτζι».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ορμητικό για την Εθνική μας, καθώς η πίεση και η συντονισμένη επίθεση από τους διεθνείς μας είχε υποχρεώσει τους φιλοξενούμενους σε ρόλο αμυνόμενου. Το γκολ του Τάσου Μπακασέτα όμως στο 48’ άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού, καθώς οι Ιρλανδοί υποχρεώθηκαν πλέον να ανοίξουν το παιχνίδι, να βγάλουν πιο μπροστά τις γραμμές τους και να αναγκαστούν να δημιουργήσουν ποδόσφαιρο.

Έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 69’, με τον Βλαχοδήμο να είναι πανέτοιμος, αλλά οι διεθνείς μας είχαν τον… νου τους και έφτασαν στην επικράτηση. Ασφαλώς όλα υπό τη… σκέπη του Τζορτζ Μπάλντοκ που χαμογελούσε από ψηλά βλέποντας τα παιδιά να κερδίζουν.