Γιοβάνοβιτς: «Αν θέλουμε να είμαστε στο τοπ επίπεδο, πρέπει να αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως η Αγγλία»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη νίκη επί της Ιρλανδίας, αλλά και για το ματς στο Λονδίνο που ακολουθεί με την Αγγλία τον Οκτώβριο.

Γιοβάνοβιτς: «Αν θέλουμε να είμαστε στο τοπ επίπεδο, πρέπει να αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως η Αγγλία»

Στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο πέρασμα της Εθνικής από το Δουβλίνο με 2-0, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε τα εξής:

Για το έχει σημασία κυρίως το αποτέλεσμα: «Όχι. Μετράει σίγουρα το αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι και η προσπάθεια των παικτών πρέπει να μετρήσει. Ήταν αρκετά καλή η προσπάθεια των παιδιών. Στη φάση που είμαστε θα υπάρχουν περίοδοι στο παιχνίδι που δεν θα παρουσιάζουμε αυτό που θέλουμε. Όταν τελειώνει ένα ματς και βλέπουμε τα θετικά και τα αρνητικά, τότε με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα μας».

Για το δύο στα δύο με Φινλανδία και Ιρλανδία: «Στα πρώτα δύο παιχνίδια είχαμε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, κερδίσαμε και θα έχουμε μία πιο ήρεμη προετοιμασία για τα επόμενα ματς που ακολουθούν».

Για το ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ: «Ξέρουμε ότι η Αγγλία είναι η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο. Αν ως Εθνική θέλουμε να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια».