Κετσπάγια: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε – Θέλουμε να έχουμε συνέχεια»

Όλα όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τιμούρ Κετσπάγια στην δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στο Κόσσοβο για την 2η αγωνιστική του Nations League.

Κετσπάγια: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε – Θέλουμε να έχουμε συνέχεια»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (9/9) κόντρα στο Κόσσοβο για την 2η αγωνιστική του Nations League.

Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεύτερο παιχνίδι μετά τη νίκη εκτός έδρας και θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια Εθνική γεμάτη ταλέντο με παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα. Θέλουμε να κερδίσουμε πράγματα από την αναμέτρηση, έχουμε απώλειες αλλά δείξαμε ότι μπορούμε. Αυτό θα κάνουμε και αύριο».

Είδαμε πιο επιθετικό πνεύμα να περιμένουμε να δούμε κάτι ανάλογο;

«Σίγουρα το Κόσοβο δεν είναι Λιθουανία. Είναι πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς δείξαμε πράγματα και θα παίξουμε για τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο και δυστυχώς μέχρι τώρα αυτό δεν το είχαμε. Τους θέλουμε για να πετύχουμε τη νίκη».

Του ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιώργος Μαλεκκίδης:

«Παίζουμε στην έδρα μας. Νικήσαμε σε μια διοργάνωση που μπορούμε να πάρουμε κάτι. Παίζουμε αύριο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Να έρθει ο κόσμος και να γίνουμε ένα».

Άλλαξε το κλίμα στα αποδυτήρια η νίκη;

«Σαφώς και άλλαξε το κλίμα στην ομάδα, μια νίκη φέρνει πάντα αλλαγή και εμείς θέσαμε βάσεις. Θέλουμε τη νίκη και θα το προσπαθήσουμε».

ΠΗΓΗ: shootandgoal