Χιμένες: «Οι οικογένειες μας ήταν σε κίνδυνο»

Ο αρχηγός της Ουρουγουάης, Χοσέ Χιμένες, τόνισε ότι τα επεισόδια στο ματς με την Κολομβία ξεκίνησαν ότι μεθυσμένοι οπαδοί επιτέθηκαν στις οικογένειες των παικτών.

Χιμένες: «Οι οικογένειες μας ήταν σε κίνδυνο»

Στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης και φιλάθλους της Κολομβίας αναφέρθηκε ο αρχηγός της «σελέστε», Χοσέ Χιμένες, τονίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν ότι μεθυσμένοι οπαδοί επιτέθηκαν στις οικογένειες των παικτών που βρίσκονταν στην κερκίδα.

«Προσέξτε! Ήταν οι οικογένειές μας εκεί, ήταν μια καταστροφή. Οι οικογένειες μας ήταν σε κίνδυνο. Έπρεπε να ανέβουμε στην εξέδρα, για να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας, δεν υπήρχε αστυνομία, δεν υπήρχε η παραμικρή προστασία.

Η αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα. Οι διοργανωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις οικογένειες και τους ανθρώπους που είναι γύρω από το γήπεδο. Είναι μια καταστροφή. Οι οικογένειές μας υποφέρουν. Κάθε ματς είναι το ίδιο. Μετά από κάθε ματς υπάρχουν κάποιες που πίνουν και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται», είπε σχετικά.

Την ίδια στιγμή, τον γύρο του κόσμου κάνει και βίντεο με τον επιθετικό της Ουρουγουάης και της Λίβερπουλ, Ντάρβιν Νούνιες, να προσπαθεί να ηρεμήσει τον γιο του μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδο.