Εθνική Γυναικών: Στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με την Ανδόρα

Η Εθνική Γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο. Συνομιλία Δέλλα με Κατηκαρίδη. 

Εθνική Γυναικών: Στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με την Ανδόρα
epo.gr

Η Εθνική Γυναικών έφτασε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (08/07) στη μόνιμη έδρα της τα τελευταία δύο χρόνια, το Ηράκλειο, όπου και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ανδόρα (Γήπεδο ΟΦΗ, 12/07/2024, 20.00).

Το παιχνίδι με την Ανδόρα είναι το προτελευταίο της Εθνικής στην Α' προκριματική φάση. Την Κυριακή 14 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ποντγκόριτσα, όπου την Τρίτη 16 του μήνα η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, στο τελευταίο ματς του ομίλου.

Η είσοδος των φιλάθλων στον αγώνα με την Ανδόρα θα είναι ελεύθερη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της Nova στο YouTube.

Ο ΟΦΗ είχε προπόνηση πριν από την Εθνική Γυναικών κι έτσι ο προπονητής της Ομάδας του Ηρακλείου και πρωταθλητής Ευρώπης, Τραϊανός Δέλλας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, είχαν ακόμη μια φορά την ευκαιρία για μια σύντομη συνομιλία. Ο κ. Δέλλας έχει εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν τη στήριξή του για την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική Γυναικών.