Copa America: Πρωτιά η Κολομβία, με Ουρουγουάη η Βραζιλία στα προημιτελικά

Η Κολομβία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Βραζιλία, η οποία θα αντιμετωπίσει πλέον την Ουρουγουάη στα προημιτελικά του Copa America.

Copa America: Πρωτιά η Κολομβία, με Ουρουγουάη η Βραζιλία στα προημιτελικά

Την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο του Copa America εξασφάλισε η Κολομβία, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Βραζιλία στην Καλιφόρνια στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του γκρουπ.

Η «σελεσάο» άνοιξε το σκορ στο 12’ με το τέρμα που σημείωσε ο Ραφίνια και η Κολομβία απάντησε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μουνιός, ενώ στην επανάληψη παρά τις εκατέρωθεν επιθετικές προσπάθειες το σκορ παρέμεινε ανέπαφο.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχτηκε ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Κολομβία θα αντιμετωπίσει τον Παναμά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ η Βραζιλία θα βρει στον δρόμο της την Ουρουγουάη, με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Στο άλλο παιχνίδι του τετάρτου ομίλου, η Κόστα Ρίκα επιβλήθηκε 2-1 της Παραγουάης, με τις δύο ομάδες να μένουν εκτός συνέχειας στο Copa America. Ο Κάλβο έκανε το 1-0 στο 3’ και ο Αλκοσέρ το 2-0 στο 7’, ενώ για την Παραγουάη μείωσε Σόσα (55’).

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

4/7: Αργεντινή – Εκουαδόρ
5/7: Βενεζουέλα – Καναδάς
6/7: Ουρουγουάη – Βραζιλία, Κολομβία - Παναμάς