Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ: «Ο επόμενος τελικός θα γινόταν χωρίς παίκτες - Τύποις πρόεδρος ο Μπαλτάκος»

Χειμαρρώδης τοποθέτηση του Νίκου Τζώρτζογλου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ: «Ο επόμενος τελικός θα γινόταν χωρίς παίκτες - Τύποις πρόεδρος ο Μπαλτάκος»

Εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Ηρακλείου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο Νίκος Τζώρτζογλου στράφηκε κατά του CEO της Ομοσπονδίας, Ιάκωβου Φιλιππούση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι αποτυχία ότι η Γεωργία προχωράει και εμείς βλέπουμε τη διοργάνωση από τους καναπέδες. Είναι και το Κύπελλο που ευτυχώς αλλάζει διοίκηση γιατί ο επόμενος τελικός θα γινόταν και χωρίς παίκτες. Ο κ. Μπαλτάκος ήταν τύποις πρόεδρος. Προσωπικά πήρα ερέθισμα από κάποια χάλια που δημιουργεί ο κ. Φιλιππούσης. Τέσσερις ή πέντε μέρες πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την Εκτελεστική Επιτροπή με κατήγγειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Γιατί δεν το έκανες με τον κ. Μαρινάκη που σε αποκάλεσε ρόμπα ή με άλλους; Ο κ. Φιλιππούσης ήταν δημοσιογράφος του μπάσκετ και κάποια στιγμή φυτεύτηκε στην ΕΠΟ. Από τα λάθη και τις μ@@@ίες του θα πληρώσει η ΕΠΟ μισό εκατομμύριο ευρώ. Και τα πρόστιμα επίσης γα την ΕΠΟ. Εάν δεν τα κάνατε εσείς αυτά τα λάθη θα ζητήσω συγγνώμη αλλά τα κάνετε εσείς αυτά τα λάθη. Πήγατε ως υπάλληλος να ρίξετε από την προεδρία τον κ. Μπαλτάκο με μη απαρτία. Αυτό δεν είναι ηθικό»