Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Πέρασε στον τελικό ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Άρη!

Η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ15 της Super League που διεξάγεται στη Λαμία!

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Πέρασε στον τελικό ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Άρη!

Την πρόκριση στον τελικό της προσεχούς Τρίτης (21/5) πανηγύρισε χθες η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού, η οποία στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ15 της Super League με αντίπαλο την αντίστοιχη του Άρη επικράτησε με σκορ 3-1 και εξασφάλισε θέση φιναλίστ!

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 3' με απευθείας φάουλ του Παπαγεωργίου, ενώ στο 33' ο Σιώζιος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ (η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο αλλάζοντας ελαφρώς πορεία) έκανε το 2-0.

Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (40'+2') με ωραίο γκολ του Παπασαραφιανού με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Βοριαζίδη, όμως στο 55' o Λαζαρίδης με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Τσαλαπατανάκη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Φαρίνης (65′ Μάρας), Γούσιος, Μωυσιάδης (65′ Γορανίτης), Αγγελόπουλος (60′ Χρηστίδης), Παπαγεωργίου (76′ Λεοντόπουλος), Λαζαρίδης (76′ Μαγκλογιάννης), Σεφερλής, Παναγόπουλος.

ΑΡΗΣ (Στρ. Γιαπουτζής): Σαββουλίδης, Ευστρατίου, Γέργος, Βοριαζίδης, Μ. Παπαδόπουλος, Σιούτας (62′ Κάλφας), Άμπελας (75′ Οικονομίδης), Ο. Παπαδόπουλος (62′ Γατσώρης), Παπασαραφιανός, Κυριαζής, Τοζίδης (78′ Βανδήρας).