«Δένει» τον Τεν Χαγκ ο Άγιαξ

Ο αθλητικός διευθυντής του «Αίαντα», Μαρκ Όφερμαρς, αποκάλυψε πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση με τον προπονητή για την ανανέωση του συμβολαίου του

«Δένει» τον Τεν Χαγκ ο Άγιαξ

Με ένα νέο «χρυσό» συμβόλαιο είναι έτοιμη να επιβραβεύσει η διοίκηση του Άγιαξ τον προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο «Αίαντας» αφού απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League, έβγαλε νοκ-άουτ και τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του θεσμού και για πρώτη φορά από το 1997 πανηγύρισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου, Μαρκ Όφερμαρς, μέσα στο επόμενο διάστημα οι ιθύνοντες της ομάδας θα συναντηθούν με τον προπονητή, προκειμένου να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να τον κρατήσουν στο Άμστερνταμ για πολλά ακόμα χρόνια.

«Αυτές τις ημέρες θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα. Νομίζω πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα και η ανανέωση της συνεργασίας θα είναι μια καλή λύση για τον Άγιαξ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Όφερμαρς.

O Έρικ Τεν Χαγκ ανέλαβε τον Άγιαξ στις 28 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ η συνεργασία του με το σύλλογο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2020.

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται πως ο Άγιαξ είναι η μοναδική ομάδα που ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά του Champions League και συνεχίσει ακόμα την πορεία της στα μεγάλα «σαλόνια» του ευρωπαϊκού θεσμού.

Στο πρωτάθλημα της Eredivisie ο «Αίαντας» βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμεί με την Αϊντχόφεν τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου, ενώ παράλληλα έχει φτάσει και στον τελικό του ολλανδικού Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βίλεμ (05/05) στο Ρότερνταμ.