Σαν Ντιέγκο FC: «Περιμένουμε την απάντηση του Ντε Μπρόινε»
Για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε κινείται η Σαν Ντιέγκο FC.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σκέφτεται να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορεί να έχει τεράστια προσφορά, ενός εκατ. ευρώ την εβδομάδα (!), για να παίξει στη Σαουδική Αραβία, αλλά δείχνει να προτιμά το προσεχές καλοκαίρι να περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει με την νεοσύστατη Σαν Ντιέγκο FC στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
Παράγοντας της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών συναντήθηκε ξανά στο Λονδίνο με τον ατζέντη του Βέλγου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και τού πρότεινε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20 εκατ. δολάρια, αλλά και ένα μικρό ποσοστό από τις μετοχές του συλλόγου!
Premier League: Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές της σεζόν
Να σημειωθεί πως η Αλ Νασρ έχει καταθέσει τεράστια προσφορά για να πάρει τα δικαιώματα του 32χρονου άσου, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο Ντε Μπρόινε, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, φέρεται να προτιμά να παίξει, με λιγότερα μάλιστα χρήματα, στις ΗΠΑ, αντί να πάει στη Σαουδική Αραβία, λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια της οικογένειας του στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Η ομάδα που εδρεύει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, αποτέλεσε μέρος της επέκτασης της λίγκας και συμμετάσχει για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, αποτελώντας την 30η ομάδα του MLS. Μάλιστα χθες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της, επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Λος Αντζελες επί των Γκάλαξι.
Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας των ΗΠΑ, Τάιλερ Χιπς, μίλησε στην αγγλική εφημερίδα «Sun» και επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Βέλγο σταρ, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία: «Εχουμε μιλήσει με τον Κέβιν αρκετές φορές και περιμένουμε την απάντηση του. Δεν είναι εύκολο, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έναν βέβαια με τις υψηλότερες αποδοχές».