Γκουαρντιόλα: «Ο Ακέ θα λείψει για 11 εβδομάδες»

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 11 εβδομάδες θα μείνει ο Νέιθαν Ακέ, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γκουαρντιόλα: «Ο Ακέ θα λείψει για 11 εβδομάδες»

Δίχως τον Νέιθαν Ακέ θα πορευτεί το επόμενο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι. O Ολλανδός διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση ενός τραυματισμού και όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 11 εβδομάδες.

«Όταν κάνεις χειρουργική επέμβαση είναι σοβαρό. Έχει παλέψει πολύ αυτή τη σεζόν με τα προβλήματα στα πόδια του», είπε.

Η Σίτι φιλοξενείται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο πρωτάθλημα. Για το παιχνίδι ο Καταλανός προπονητής, σημείωσε: «Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί σύλλογοι που αγωνίζονται για μια θέση στο Champions League. Όλοι θέλουν να είναι στο Champions League την επόμενη σεζόν για πολλούς λόγους. Αν δεν συμβεί για εμάς, τότε είναι επειδή δεν ήμασταν αρκετά καλοί και οι άλλες ομάδες το αξίζουν».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε αν η πίεση είναι μικρότερη αφού η ομάδα του δεν βρίσκεται σε ρεαλιστική διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

«Η πίεση είναι πάντα εκεί στους μεγάλους συλλόγους», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου για να κάνεις το καλύτερο για ό,τι κι αν παίζεις. Είναι διαφορετικό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι προσπαθούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να ανέβουμε και να βοηθήσουμε στην εξασφάλιση αυτού του στόχου».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110