Ολυμπιακός: Οι Νέοι ξεκινούν την πορεία τους στο UEFA Youth League

Μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου η Κ19 του Ολυμπιακού επιστρέψει στις υποχρεώσεις του UEFA Youth League.

Ολυμπιακός: Οι Νέοι ξεκινούν την πορεία τους στο UEFA Youth League

Το φετινό τους ταξίδι στο UEFA Youth League ξεκινούν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την Κάλεβ Ταλίν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την ερχόμενη Τετάρτη (23/10, 17:00) για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path (μονοπάτι πρωταθλητών).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι για τη νέα ευρωπαϊκή περιπέτεια τους και στόχος τους είναι η πρόκριση, προκειμένου να φτάσουν και φέτος μακριά στη διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως η ομάδα Νέων του Θρύλου έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε τίτλο διοργάνωσης της UEFA σε συλλογικό επίπεδο, νικώντας με 3-0 τη Μίλαν στον τελικό του UEFA Youth League, ενώ μετέπειτα ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που κατέκτησε την ίδια σεζόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, με την κατάκτηση του UEFA Conference League.

Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναμένεται να διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου στο Ταλίν της Εσθονίας, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν θα προκύψει από το ζευγάρι Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία).