Ατλέτικο Μαδρίτης: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τα επεισόδια με τη Ρεάλ

Με παραδειγματική τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Μαδρίτης κινδυνεύει η Ατλέτικο, μετά από πρόταση της Επιτροπής κατά της Βίας για λουκέτο στο «Μετροπολιτάνο» για 15 μέρες.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τα επεισόδια με τη Ρεάλ

Το ντέρμπι Ατλέτικο-Ρεάλ στο «Μετροπολιτάνο» στις 29 Σεπτεμβρίου θα το θυμόμαστε για την κάκιστη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών της Ατλέτικο.

Ο Τιμπό Κουρτουά δέχθηκε «καταιγίδα» από αναπτήρες, προερχόμενους από τα μέλη της Atletico Front, αυτό το περιστατικό έφερε τη διακοπή της αναμέτρησης για αρκετά λεπτά.

Αυτά τα γεγονότα φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε βαριά τιμωρία τους Μαδριλένους. Σύμφωνα με τη Marca, Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας έχει προτείνει στην αρμόδια Αρχή το «κλείσιμο» του «Μετροπολιτάνο» για 15 μέρες, στη διάρκεια των οποίων η Ατλέτικο θα δίνει χωρίς κόσμο τους εγχώριους αγώνες, μαζί με πρόστιμο 65 χιλιάδων ευρώ.

Όπως συμπληρώνει η Marca η απόφαση της Επιτροπής είναι αυστηρή λόγω της πλήρους αποτυχίας των μέτρων ασφαλείας στο ντέρμπι, με ρίψη αντικειμένων, ναζιστικά σύμβολα στις εξέδρες και οπαδούς που κουβαλούν μαχαίρια να κάνουν την εμφάνισή τους εκείνη τη βραδιά στο «Μετροπολιτάνο».